Na upalne dni orzeźwiająca kuchnia śródziemnomorska, pełna warzyw i owoców nadaje się doskonale.
Kuchnia afrykańska w Bulvar 24
Uczestnicy pod okiem instruktorów (Katarzyna Bartoń, Wojciech Grześkowiak, Tomasz Ciemniecki) sami przygotowywali iberyjski chłodnik, czyli gazpacho, morskiego okonia pieczonego w soli, klopsiki, sałatkę owocową z wytrawną nutą nadawaną przez oliwki i delikatny deser waniliowy z palonym karmelem, czyli crema catalana. To wszystko zakrapiane wybornym czerwonym winem.
Zobaczcie galerię.
Niedzielne uroczystości odpustowe ku czci św. Wojciecha w Gnieźnie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Dzieje się w Polsce i na świecie – czytaj na i.pl
- Oddano hołd ofiarom Zbrodni Katyńskiej. Złożono wieniec na grobie Kazimierza Sabbata
- Szef MSZ: Albo Rosja zostanie pokonana, albo będzie stała u naszych granic
- Lecisz do Londynu? Uważaj. Na słynnym lotnisku rozpoczynają się strajki
- Niedziela była wspaniała. A jaki będzie poniedziałek? Sprawdź prognozę pogody