MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zarówno masło jak i masa kajmakowa muszą mieć pokojową...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bezkonkurencyjny krem kajmakowy. Jest tak pyszny, że można go wyjadać łyżkami. Poznaj przepis na najlepszy krem do tortów, ciast i deserów

Krem kajmakowy. Krok 2

Zarówno masło jak i masa kajmakowa muszą mieć pokojową temperaturę. Wyjmij je godzinę wcześniej z lodówki. Zacznij miksować miękkie masło.

Zobacz również

Żołnierze z 2. Brygady Zmechanizowanej w Złocieńcu złożyli przysięgę wojskową

Żołnierze z 2. Brygady Zmechanizowanej w Złocieńcu złożyli przysięgę wojskową

Czeluśnica rozgromiła Skołyszyn [ZDJĘCIA]

Czeluśnica rozgromiła Skołyszyn [ZDJĘCIA]

Polecamy

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

Nowy program MEN dla przedszkoli. Nabór rusza już w czerwcu!

Nowy program MEN dla przedszkoli. Nabór rusza już w czerwcu!

Ulubiony przysmak nie tylko dzieci jest coraz droższy. Dlaczego?

Ulubiony przysmak nie tylko dzieci jest coraz droższy. Dlaczego?